Krevetės indiškai

  24vnt. tigrinės krevetės
  350gr. natūralus jogurtas
  Kario pasta
  Mėtos lapeliai
  Agurkas
  Druska











            Paruošimas:
  Dubenėlyje susimaišom 200 gr. jogurto ir tris šaukštus kario pastos. Krevetės išplaunamos paliekant lukštą ir perpjaunamos išilgai. Nepamirštam pašalinti žarnyno veną. Dideliame plokščiame inde, pjūviu į viršų, suguldom paruoštas krevetes ir ištepam paruoštu marinatu. Viską atlikę pastatom 4-5 valandom į šaldytuvą.
  Paruošiam raitą(indiškas jogurtinis patiekalas). Mėtos lapelius išplaunam, išdžiovinam ir grūstuvėliu sutrinam iki sulčių pasirodymo. Nusiplaunam šviežią agurką ir smulkiai supjaustom. Sumaišom likusius 150 gr. jogurto su mėta, agurku ir druska.
  Krevetes iš abiejų pusių apkepam ant grilio. Kepam po porą minučių iš kiekvienos pusės. Patiekiam su mėtine raita.

Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال