1,2 ltr. obuolių sultys
1,2 ltr. spanguolių sultys
12 gvazdikėlių
gabalėlis imbiero
žiupsnelis muskato
cinamono lazdelė
putojantis vynas
Paruošimas:
1,2 ltr. spanguolių sultys
12 gvazdikėlių
gabalėlis imbiero
žiupsnelis muskato
cinamono lazdelė
putojantis vynas
Paruošimas:
Į puodą supilam obuolių sultis, sudedam gvazdikėlius, cinamono lazdelę, žiupsnelį muskato ir apie 3-4 centimetrų dydžio nuluptą imbiero gabalėlį. Viską sudėję užkaičiam ir laikom ant mažos ugnies apie 10 minučių, svarbiausia kad neužvirtų. Po 10 minučių pastatom atvėsti, atvėsus supilam spanguolių sultis. Patiekiant taurę iki pusės užpildom paruoštu gėrimu, o likusią dalį užpildom putojančiu vynu. Patiekiant į taures galima įdėti po cinamono lazdelę.