50ml. kačasa(braziliška degtinė)
nedidelis laimas
2-4arbt/škšt. cukraus
ledas
Paruošimas:
nedidelis laimas
2-4arbt/škšt. cukraus
ledas
Paruošimas:
Laimą supjaustykite į aštuonias dalis ir sudėję į taurę užpilkite 2-3 arbatiniais šaukšteliais cukraus. Viską su grūstuvėliu sutrinam, įdedam kelis kubelius ledo, supilam kačasą ir lengvai pamaišom. Patiekiant galim papuošti gabalėliu karambolos.
Jei šiame, iš Brazilijos kilusiame kokteilyje, kačasą pakeistume romu, gautume kokteilį Caipirissima. Pakeitus į degtinę - Caipiroska.
alkoholiniai gėrimai
alkoholiniai kokteiliai
alkoholinis
contemporary
Degtinė
kačasa
Klasikiniai
kokteiliai
kokteiliai su degtine
kokteilių receptai