30vnt. šampinjonų kepurėlės
1,5 stiklinės smulkintų pomidorų
1 stiklinė smulkintos duonos
1/2 stiklinės tarkuoto sūrio
1/3 stiklinės smulkintų alyvuogių
1/4 stiklinės smulkinto svogūno
malti juodieji pipirai
aliejus, druska
Paruošimas:
Šampinjonų kepurėles atskirkite nuo kotelių ir sudėkite į kepimo skardą. Apšlakstykite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite maltais juodaisiais pipirais ir druska. Kokias 10 minučių apkepkite orkaitėje. Kol šampinjonų kepurėlės keps sumaišykite susmulkintus pomidorus, alyvuoges, svogūnus, tarkuotą sūrį ir smulkiais gabalėliais supjaustytą duoną. Truputį pasūdykite ir pabarstykite maltais juodaisiais pipirais. Įdarykite apkepusias šampinjonų kepurėles paruoštu įdaru ir apkepkite orkaitėje dar 10 minučių. Patiekti reiktų šiltą.