8vnt. baklažanai
400gr. ožkos sūris
20gr. petražolės
50ml. alyvuogių aliejus
medus
druska
Paruošimas:
400gr. ožkos sūris
20gr. petražolės
50ml. alyvuogių aliejus
medus
druska
Paruošimas:
Nuplaunam baklažanus, apipjaustom galus ir įdedam į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. 20-30 minučių kepam. Po pusvalandžio ištraukiam, perpjaunam pusiau, išimam minkštimą ir sumaišom jį su trintu ožkos sūriu, kapotomis petražolėmis, medumi ir žiupsneliu druskos. Gautą košę palaistom alyvuogių aliejumi ir įdarom baklažanų puseles. Dar 10 minučių įdedam į orkaitę.
daržovių patiekalai
karšti užkandžiai
kepti baklažanai
salotos
sumuštiniai
sūrio patiekalai
sūrūs patiekalai
Užkandos
užkandžiai