Mango ir agurkų salsa

mangas
agurkas
1/2 raudonojo svogūno
1 laimo sultys
2 st./škšt. aliejaus
1 arbt./škšt. trinto imbiero
2 st./škšt. saldaus"Čili" padažo
petražolės
druska



          Paruošimas:
    Nuplaunam agurką, perpjaunam per pusę, išvalom nuo sėklų ir supjaustom smulkiais kubeliais. Nuvalytą mangą taip pat supjaustom kubeliais. Smulkiai supjaustom petražoles ir svogūną. Mikseriu sumaišom čili padažą, smulkia tarka sutrintą imbierą, laimo sultis ir aliejų. Paruoštą padažą užpilam ant salotų, pabarstom druska ir sumaišom. Sudedam paruoštą salsą į stiklines taures, papuošiam petražolėmis ir patiekiam.

Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال