mangas
agurkas
1/2 raudonojo svogūno
1 laimo sultys
2 st./škšt. aliejaus
1 arbt./škšt. trinto imbiero
2 st./škšt. saldaus"Čili" padažo
petražolės
druska
Paruošimas:
agurkas
1/2 raudonojo svogūno
1 laimo sultys
2 st./škšt. aliejaus
1 arbt./škšt. trinto imbiero
2 st./škšt. saldaus"Čili" padažo
petražolės
druska
Paruošimas:
Nuplaunam agurką, perpjaunam per pusę, išvalom nuo sėklų ir supjaustom smulkiais kubeliais. Nuvalytą mangą taip pat supjaustom kubeliais. Smulkiai supjaustom petražoles ir svogūną. Mikseriu sumaišom čili padažą, smulkia tarka sutrintą imbierą, laimo sultis ir aliejų. Paruoštą padažą užpilam ant salotų, pabarstom druska ir sumaišom. Sudedam paruoštą salsą į stiklines taures, papuošiam petražolėmis ir patiekiam.
egzotiniai patiekalai
meksikietiški patiekalai
salotos
Užkandos
užkandžiai
vaisių patiekalai
vegetariški patiekalai