Sterko šašlykas

400gr. sterko file
šparagai
citrina
krapai
3st./škšt. alyvuogių aliejaus
druska, pipirai






          Paruošimas:
    Nuplaunam pundelį šparagų, nupjaustom galiukus ir supjaustom vienodais 3-4cm. gabaliukais. Imam du gabaliukus po 200gr. sterko file ir supjaustom 3-4cm. pločio juostelėmis. Citriną supjaustom ketvertukais, po to ketvertukus perpjaunam skersai. Krapus susmulkinam. Nedideliame inde sumaišom aliejų, krapus, druską, maltus pipirus ir šiek tiek citrinų sulčių(išspauskite iš poros gabalėlių). Įdedam žuvį ir šparagus. Paliekam 10 minučių pastovėti. Žuvies juosteles susukam į nedidelius suktinukus ir maunam ant medinių iešmukų kartu su šparagais ir citrinos gabalėliais. Pastoviai vartydami kepam grilyje apie 5 minutes.

Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال