1,5ltr. žaliųjų vynuogių sultys
500ml. gazuoto vandens
125ml. vandens
30ml. apelsinų likerio
100gr. cukraus
2 laimai
2 apelsinai
citrina
ledas
Paruošimas:
500ml. gazuoto vandens
125ml. vandens
30ml. apelsinų likerio
100gr. cukraus
2 laimai
2 apelsinai
citrina
ledas
Paruošimas:
Nedideliame puode sumaišome cukrų ir paprastą vandenį. Pridedam nupjautus vaisių galus ir lengvai pamaišydami kaitinam iki virimo temperatūros. Paverdam tris minutes ir ataušinam. Laimus, apelsinus ir citriną supjaustom griežinėliais. Į didelį puodą supilam gautą cukraus ir vandens mišinį, vynuogių sultis ir likerį. Sudedam vaisių griežinėlius ir pamaišom. Prieš patiekdami supilam gazuotą vandenį(mineralinį) ir pridedam ledo kubelių.