Sparkling Sangria

1,5ltr. žaliųjų vynuogių sultys
500ml. gazuoto vandens
125ml. vandens
30ml. apelsinų likerio
100gr. cukraus
2 laimai
2 apelsinai
citrina
ledas



          Paruošimas:
    Nedideliame puode sumaišome cukrų ir paprastą vandenį. Pridedam nupjautus vaisių galus ir lengvai pamaišydami kaitinam iki virimo temperatūros. Paverdam tris minutes ir ataušinam. Laimus, apelsinus ir citriną supjaustom griežinėliais. Į didelį puodą supilam gautą cukraus ir vandens mišinį, vynuogių sultis ir likerį. Sudedam vaisių griežinėlius ir pamaišom. Prieš patiekdami supilam gazuotą vandenį(mineralinį) ir pridedam ledo kubelių.

Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال