100gr. cukrus
250ml. apelsinų likeris
250ml. degtinė
750ml. sausas baltas vynas
1000ml. sodos vanduo
2 persikai
apelsinas
citrina
laimas
Paruošimas:
250ml. apelsinų likeris
250ml. degtinė
750ml. sausas baltas vynas
1000ml. sodos vanduo
2 persikai
apelsinas
citrina
laimas
Paruošimas:
Į didelį indą supilam likerį, degtinę ir cukrų. Maišom kol ištirps cukrus. Nuplaunam vaisius, supjaustom griežinėliais bei skiltelėmis ir sudedam į degtinės mišinį. Supilam baltą sausą vyną ir sumaišom. Sodos vanduo(mineralinis) pilamas ir sumaišomas prieš pat patiekiant. Patiekiama su ledo kubeliais.
alkoholiniai gėrimai
alkoholiniai kokteiliai
alkoholinis
gaivus kokteilis
kokteiliai
kokteilių receptai
lengvas kokteilis
sangrija
vasaros kokteilis
Vynas