4 mandarinai
1/2 raudonojo svogūno
24vnt. nesūdytų krekerių
350gr. sūris brie
alyvuogių aliejus
kardamonas
actas, druska, pipirai
Paruošimas:
Nuplaukite ir nulupkite mandarinus. Žievelę sutarkuokite, minkštimą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apvoliokite sutarkuota žievele. Puode įkaitinkite aliejų ir 3-4 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą raudonąjį svogūną. Įpilkite arbatinį šaukštelį acto ir apie minutę šildydami maišykite. Sudėkite žievelėje išvoliotus mandarinų gabalėlius, pusę arbatinio šaukštelio malto kardamono, druską ir maltus juoduosius pipirus(pagal skonį). 2-3 minutes, pastoviai maišant, tušinti. Patušinę sudėkite į dubenėlį ir ataušinkite. Ant kiekvieno krekerio uždėkite po gabalėlį brie sūrio ir mandarinų padažo. Patiekite.