2vnt. apelsinai
2vnt. citrinos
1/4 stiklinės susmulkintų alyvuogių
2 st./škšt. susmulkintų svogūnų laiškų
1/2 arbt./škšt. cukraus
malti juodieji pipirai
smulkintos petražolės
Paruošimas:
2vnt. citrinos
1/4 stiklinės susmulkintų alyvuogių
2 st./škšt. susmulkintų svogūnų laiškų
1/2 arbt./škšt. cukraus
malti juodieji pipirai
smulkintos petražolės
Paruošimas:
Apelsinus ir citrinas išplauti, nulupti ir susmulkinti nedideliais gabalėliais. Pabarstyti cukrumi, sudėti smulkintas alyvuoges, svogūnų laiškus ir petražoles. Pagal skonį pabarstyti maltais juodaisiais pipirais bei druska ir 15 minučių pastatyti į šaldytuvą.