Quentao

| No comment
  750ml. kačasa(braziliška degtinė)
  200gr. cukraus
  750ml. vandens
  2vnt laimų
  4vnt. cinamono lazdelės
  imbieras










          Paruošimas:
  Paimkite didelį puodą, supilkite cukrų ir užkaiskite. Virkite ant nedidelės ugnies, vis švelniai pamaišydami. Verdame kol cukrus ištirps ir įgaus auksinį atspalvį, apie 10 minučių. Kai cukrus pasidarys auksinės spalvos, supilam vandenį ir toliau maišom, kad karamele virtęs cukrus ištirptų. Kai karamelė ištirpsta įdedam truputi imbiero, supilam dviejų šviežių laimų sultis ir sudedam cinamono lazdeles. Vis pamaišydami laukiam kol užvirs, tada sumažinam ugnį ir verdam 10-15 minučių. Supilam kačasą ir dar apie 5 minutes paverdam. Nukošiam ir patiekiam.