Ti' Punch

| No comment
  60ml. skaidrus romas
  15ml. cukranendrių cukraus sirupas
  1vnt. laimas
  ledas











          Paruošimas:
    Į old fashioned tipo taurę išspaudžiam laimo sultis, supilam sirupą ir romą. Šaukšteliu pamaišom kol sirupas gerai susimaišys su romu. Pridedam keletą ledo kubelių ir dar šiek tiek pamaišom. Patiekdami į gėrimą įdedam skiltelę laimo arba taurės kraštą papuošiam laimo griežinėliu.


    Kaip pasidaryti kokteiliui skirtą cukranendrių sirupą:

440gr. rudo cukranendrių cukraus
500ml. vandens
2vnt. cinamono lazdelės
1arbt./škšt. vanilės ekstrakto
1arbt./škšt. tarkuoto muskato
3vnt. gvazdikėliai

    Visus komponentus sudėkite į puodą ir virkite 15-20 minučių, kol pasieksite norimą konsistenciją. Išvirę nukoškite ir atvėsinkite. Pasigaminto sirupo turėtų užtekti 20-25 kokteiliams.