30ml romas Angostura Reserva
15ml vermutas Punt e Mes
15ml likeris Cointreau
15ml šviežios citrinų sultys
5ml Angostura bitters
1 baro šaukštelis citrinų marmelado (Yuzu)
ledas
Paruošimas:
15ml vermutas Punt e Mes
15ml likeris Cointreau
15ml šviežios citrinų sultys
5ml Angostura bitters
1 baro šaukštelis citrinų marmelado (Yuzu)
ledas
Paruošimas:
Visus komponentus supilam į ledu užpildytą purtyklę(šeikerį) ir energingai sukratom. Nukošiam į ledo kubeliais užpildytą highball tipo taurę, papuošiam apelsino žievelės gabalėliu ir patiekiam.
Šį kokteilį, specialiai Angostura North American Cocktail Classic festivaliui, sukūrė garsioji barmenė Lauren Mote.
alkoholiniai gėrimai
alkoholiniai kokteiliai
alkoholinis
kokteiliai
kokteiliai su romu
kokteilių receptai
Longdrink
Romas