2 stiklinės išsėklintų ir kubeliais supjaustytų arbūzų
1 šaukštelis cukraus
7-8 mėtos lapeliai
1/4 šaukštelio malto šviežio imbiero
30ml šviežių laimo sulčių
45ml blanca tekilos
ledas
Paruošimas:
Elektriniu maišytuvu suplakite išsėklintus arbūzo kubelius ir gautas sultis nukoškite labai smulkiu sieteliu. Kad visos stambiosios arbūzo minkštimo dalelės liktų už borto. Į highball tipo taurę sudėkite mėtos lapelius, cukrų, šviežią imbierą ir trintuvėliu viską sutrinkite. Supilkite laimo sultis, tekilą ir maišykite kol ištirps cukrus. Supilkite suplaktas ir nukoštas arbūzų sultis. Atsargiai įdėkite kelis kubelius ledo, papuoškite griežinėliu laimo ir mėtos šakele bei patiekite.