150ml citrininis limonadas
25gr. raudonieji serbentai
25gr. juodieji serbentai
10gr. cukraus pudros
2 juodųjų serbentų lapai
šviežia mėta
citrina
ledas
Paruošimas:
25gr. raudonieji serbentai
25gr. juodieji serbentai
10gr. cukraus pudros
2 juodųjų serbentų lapai
šviežia mėta
citrina
ledas
Paruošimas:
Dubenėlyje sutrinam abiejų rūšių serbentus. Highball taurėje sudedam nedidelį sluoksnį kapoto ledo, o ant jo sutrintus serbentus. Atskirai sutrinam serbento lapus, kelis mėtos lapelius ir porą nedidelių skiltelių citrinos. Gautą košelę sudedam taurėje ant trintų serbentų. Pabarstom cukraus pudra. Sudedam dar vieną, nedidelį sluoksnelį kapoto ledo. Supilam citrininį limonadą, papuošiam šakele mėtos ir griežinėliu citrinos bei patiekiam.