240gr pakelis tepamo sūrio
2 šaukštai šviežio skysto medaus
120gr tarkuoto čederio sūrio
1 pakelis smulkintų džiovintų vaisių ir riešutų mišinio
1 stiklinė smulkintų pekano riešutų
Paruošimas:
Nedideliame inde sumaišom medų su tepamu sūriu. Maišom elektriniu mikseriu iki vientisos masės. Sumaišius įdedam čederio sūrio ir džiovintų vaisių. Vėl viską gerai sumaišom. Iš gautos masės suformuojam rutulį. Gautą rutulį išvoliojam smulkintuose pekano arba kitokiuose riešutuose. Išvoliojus susukam į maistinę plėvelę ir pastatom į šaldytuvą. Šaldom mažiausiai tris valandas. Patiekiamas su krekeriais arba imbieriniais sausainukais.
alaus užkandžiai
sūrio patiekalai
sūrūs patiekalai
užkanda prie alaus
užkanda prie alkoholio
užkanda prie vyno
Užkandos
užkandžiai