120ml šviežio skysto medaus
120ml vandens
60ml limonado(citrusinio)
60ml sodos vandens
45ml gero viskio
1-2 stiebeliai mėgstamo augalo(bazilikas, rozmarinas, levanda ar mėtos)
keli lapeliai mėtos papuošimui
pora griežinėlių citrinos
ledas
Paruošimas:
120ml vandens
60ml limonado(citrusinio)
60ml sodos vandens
45ml gero viskio
1-2 stiebeliai mėgstamo augalo(bazilikas, rozmarinas, levanda ar mėtos)
keli lapeliai mėtos papuošimui
pora griežinėlių citrinos
ledas
Paruošimas:
Pirmiausia pasiruošiam medaus sirupą. Tam į nedidelį puodą supilam medų bei vandenį ir užkaičiam ant nedidelės ugnies. Užvirus įdedam porą stiebelių mėgstamo augalo ir virinam apie 15 minučių arba kol masė perpus sumažės. Pavirinus nukaičiam ir pastatom ataušti. Medaus sirupas paruoštas, toliau darom patį kokteilį. Į nedidelę taurę įdedam kelis kubelius ledo, įpilam viskį, limonadą, sodos vandens, ir vieną arbatinį šaukštą(arba pagal skonį) paruošto medaus sirupo. Lengvai pamaišom, papuošiam mėtos lapeliais, citrinos griežinėliu ir patiekiam.