Krevetės keptos su tomatais

  450gr. šaldytų krevečių
  350gr. konservuotų pomidorų
  50gr. sviesto
  aštri žalioji paprika
  česnakas
  pomidorų pasta
  degtinė
  kalendra, petražolė ir krapai
















          Paruošimas:
  Kambario temperatūroje atšildom krevetes. Aštriąją papriką išvalom nuo sėklyčių ir minkštimą smulkiai supjaustom. Susmulkinam dvi skilteles česnako ir česnaką su krevetėmis sudedam į keptuvę. Pakepinam 1-2 minutes, kol lengvai paraus. Pakepinę, krevetes perdedam į dubenėlį, o į keptuvę sudedam sutrintus pomidorus, šaukštą pomidorų pastos, susmulkintą papriką ir žalumynus. Lengvai pamaišydami pakepinam apie 5 minutes ir grąžinam į keptuvę krevetes. Užpilam šaukštą degtinės ir pakepinam dar 5 minutes.

Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال