450gr. šaldytų krevečių
350gr. konservuotų pomidorų
50gr. sviesto
aštri žalioji paprika
česnakas
pomidorų pasta
degtinė
kalendra, petražolė ir krapai
Paruošimas:
350gr. konservuotų pomidorų
50gr. sviesto
aštri žalioji paprika
česnakas
pomidorų pasta
degtinė
kalendra, petražolė ir krapai
Paruošimas:
Kambario temperatūroje atšildom krevetes. Aštriąją papriką išvalom nuo sėklyčių ir minkštimą smulkiai supjaustom. Susmulkinam dvi skilteles česnako ir česnaką su krevetėmis sudedam į keptuvę. Pakepinam 1-2 minutes, kol lengvai paraus. Pakepinę, krevetes perdedam į dubenėlį, o į keptuvę sudedam sutrintus pomidorus, šaukštą pomidorų pastos, susmulkintą papriką ir žalumynus. Lengvai pamaišydami pakepinam apie 5 minutes ir grąžinam į keptuvę krevetes. Užpilam šaukštą degtinės ir pakepinam dar 5 minutes.