Sūrio kamuoliukai su vynuogėmis

  140gr. Varškės sūris
  40gr. Sūris su pelėsiais
  120gr. Pistacijos
  Vynuogės







          Paruošimas:
  Vynuoges naudojam mėlynąsias, bet jei neturit tiks ir žaliosios. Svarbiausia, kad būtų saldžios. Vynuoges nuplaunam, įpjaunam ir išimam kauliukus. Sumaišom varškės sūrį su pelėsiniu sūriu ir pastatom atšalti. Pistacijas išvalom nuo kiautų ir jei įmanoma nuo lukštų. Susmulkinam su peiliu į trupinius. Kiekvieną vynuogių uogytę aplipdom sūrio mišiniu ir išvoliojam pistacijose. Sudėkite paruoštus kamuoliukus indą ir iki patiekimo padėkite į šaldytuvą.



Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال