750ml. vynas Cabernet Sauvignon
480ml. išlaikytas romas
360ml. citrinų sultys
360ml. cukraus sirupas
90ml. geltonas Chartreuse
30ml. likeris Grand Marnier
6 dashes (~5ml.) Orange Bitters(apelsinų balzamas)
ledas
Paruošimas:
480ml. išlaikytas romas
360ml. citrinų sultys
360ml. cukraus sirupas
90ml. geltonas Chartreuse
30ml. likeris Grand Marnier
6 dashes (~5ml.) Orange Bitters(apelsinų balzamas)
ledas
Paruošimas:
Vyną, romą ir cukraus sirupą supilam į didelį dubenį, ten pat išspaudžiam aštuonių vidutinio dydžio citrinų sultis, supilam Grand Marnier ir Chartreuse, užpilam kelis šlakelius balzamo. Pridedam ledo kubelių ir gerai sumaišom. Supilstom į atšaldytas taures, papuošiam apelsino skiltelėmis ir patiekiam.