40ml. medaus sirupas
100ml. sodos vanduo
15ml. cukraus sirupas
300gr. paprasto vandens
10gr. ramunėlių arbatžolės
75gr. citrinų
100gr. čili pipirų
30gr. imbiero
ledas
Paruošimas:
100ml. sodos vanduo
15ml. cukraus sirupas
300gr. paprasto vandens
10gr. ramunėlių arbatžolės
75gr. citrinų
100gr. čili pipirų
30gr. imbiero
ledas
Paruošimas:
2/3 ąsočio užpildyti ledo kubeliais. Iš imbiero išspausti sultis. Iš paprasto vandens ir ramunėlių arbatžolių išvirti ramunėlių arbatą. Supilti į šeikerį imbiero sultis, sirupus, pusės citrinos sultis ir atvėsusią ramunėlių arbatą. Viską energingai sukratyti ir nukošti į ąsotį. Ąsotį iki viršaus užpildyti sodos vandeniu, barmeno šaukšteliu lengvai pamaišyti, papuošti dideliu čili pipiru ir patiekti. Paruošto limonado turėtų užtekti keturioms porcijoms.