Naminis ramunėlių limonadas

  40ml. medaus sirupas
  100ml. sodos vanduo
  15ml. cukraus sirupas
  300gr. paprasto vandens
  10gr. ramunėlių arbatžolės
  75gr. citrinų
  100gr. čili pipirų
  30gr. imbiero
  ledas








          Paruošimas:
  2/3 ąsočio užpildyti ledo kubeliais. Iš imbiero išspausti sultis. Iš paprasto vandens ir ramunėlių arbatžolių išvirti ramunėlių arbatą. Supilti į šeikerį imbiero sultis, sirupus, pusės citrinos sultis ir atvėsusią ramunėlių arbatą. Viską energingai sukratyti ir nukošti į ąsotį. Ąsotį iki viršaus užpildyti sodos vandeniu, barmeno šaukšteliu lengvai pamaišyti, papuošti dideliu čili pipiru ir patiekti. Paruošto limonado turėtų užtekti keturioms porcijoms.

Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال