50ml. persikų nektaras
braškė
Paruošimas:
Persikų nektarą supilam į atšaldytą šampaninę taurę. Ant viršaus supilam putojantį vyną(pageidautina sausą) ir barmeno šaukšteliu lengvai pamaišom. Patiekiama be ledo, galim papuošti braške.
Persikų nektaro galima nusipirkti ir parduotuvėje, tačiau pasidarius patiems kokteilis gausis daug skanesnis ir natūralesnis. Tam naudokite tik prinokusius, nuluptus ir iškaulintus persikus. Persiką supjaustykite kubeliais, sudėkite į blenderį, užpilkite šlakelį šviežiai spaustų laimo sulčių ir sumalkite iki vientisos masės.
Persikų nektaro galima nusipirkti ir parduotuvėje, tačiau pasidarius patiems kokteilis gausis daug skanesnis ir natūralesnis. Tam naudokite tik prinokusius, nuluptus ir iškaulintus persikus. Persiką supjaustykite kubeliais, sudėkite į blenderį, užpilkite šlakelį šviežiai spaustų laimo sulčių ir sumalkite iki vientisos masės.