Cassis Boom: Juodųjų Serbentų Džino Burbulai
50 ml Džino.20 ml Juodųjų Serbentų Likerio (Crème de Cassis).
15 ml Šviežiai spaustų laimo sulčių.
75–100 ml Imbierinio Alaus (Ginger Beer).
Ledo kubeliai.
Laimo griežinėlis ir šviežia gervuogė (arba juodasis serbentas).
Į didelę tulpės formos (Balloon) arba aukštą (Highball) taurę įdėkite ledo kubelių. Supilkite džiną, Crème de Cassis ir laimo sultis. Švelniai pamaišykite šaukštu, kad ingredientai atšaltų ir susimaišytų. Užpilkite imbieriniu alumi (Ginger Beer). Dar kartą atsargiai pamaišykite. Garnyrui įdėkite laimo puselę ir/arba gervuogę ar serbentų uogą.
Intensyvus juodųjų serbentų ir imbiero derinys. Džinas suteikia botaninę bazę, laimas – gaivios rūgštelės, o Crème de Cassis prideda sodraus uoginio saldumo. Imbierinis alus sukuria aštrų, burbuliuojantį poskonį. Šis kokteilis yra gaivus, šiek tiek rūgštus ir uoginis ilgasis gėrimas, kurį išjudina imbierinis alus (Ginger Beer), suteikiantis sprogimo (Boom) efektą.
alkoholiniai kokteiliai
cassis boom
gaivus kokteilis
ginger beer
kokteilių receptai
Longdrink
vasaros kokteilis