20ml. apelsininis likeris Cointreau
15ml. šviežios laimo sultys
druska
laimas
ledas
Paruošimas:
Patiekimo taurės kraštelius perbraukiam laimo skiltele, tam kad juos sudrėkint. Į nedidelę lėkštutę įpilam druskos ir apvertę taurę panardinam į ją. Papuošę taurės kraštus druskos apvadėliu sudedam į šeikerį skaldytą ledą ir supilam tekilą, likerį ir laimo sultis. Gerai sumaišom ir atsargiai, kad nesugadintumėme druska pabarstytų taurės kraštelių, per sietelį gėrimą nukošiam į taures. Patiekiant papuošiam skiltele laimo.
Yra žmonių kuriems nelabai patinka druska apibarstytas taurės kraštelis, suteikiantis kokteiliui sūrumo atspalvį. Tokiu atveju baruose barmenai specialiai palieka vieną taurės kraštelį neapibarstytą arba apibarsto cukraus pudra. Reikia paminėt, kad tai pats populiariausias pasaulyje iš tekilos daromas kokteilis ir palinkėt skanaus.