500gr. sluoksniuota mielių tešla
50gr tarkuotas parmezano sūris
100gr. daktariška dešra
pomidorų pasta
cukrus
česnakas
sviestas
bazilikas, malti juodieji pipirai
Paruošimas:
50gr tarkuotas parmezano sūris
100gr. daktariška dešra
pomidorų pasta
cukrus
česnakas
sviestas
bazilikas, malti juodieji pipirai
Paruošimas:
Atšildom tešlą ir paruošiam įdarą. Susmulkinam 3 skilteles česnako bei sumaišom su šaukštu cukraus ir 3 šaukštais pomidorų pastos. Dešrą supjaustom plonomis ilgomis juostelėmis. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiojam tešlą iki 5 mm storio sluoksnio. Ištepam ją mūsų jau paruoštu pomidorų pastos mišiniu ir pabarstom trintu parmezano sūriu, baziliku, pipirais. Ant viršaus gražiai suguldom paruoštas dešros juosteles. Tešlą su sudėtu įdaru supjaustom 2 x 15 cm juostelėmis ir susukam į ritinėlius. Susuktus ritinėlius sudedam ant sviestu suteptos kepimo skardos ir kepame iki 180C įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.