Garbanėlės prie alaus

  500gr. sluoksniuota mielių tešla
  50gr tarkuotas parmezano sūris
  100gr. daktariška dešra
  pomidorų pasta
  cukrus
  česnakas
  sviestas
  bazilikas, malti juodieji pipirai













          Paruošimas:
  Atšildom tešlą ir paruošiam įdarą. Susmulkinam 3 skilteles česnako bei sumaišom su šaukštu cukraus ir 3 šaukštais pomidorų pastos. Dešrą supjaustom plonomis ilgomis juostelėmis. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiojam tešlą iki 5 mm storio sluoksnio. Ištepam ją mūsų jau paruoštu pomidorų pastos mišiniu ir pabarstom trintu parmezano sūriu, baziliku, pipirais. Ant viršaus gražiai suguldom paruoštas dešros juosteles. Tešlą su sudėtu įdaru supjaustom 2 x 15 cm juostelėmis ir susukam į ritinėlius. Susuktus ritinėlius sudedam ant sviestu suteptos kepimo skardos ir kepame iki 180C įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.

Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال