10ml raudonas vermutas
10ml sausas vermutas
20ml apelsinų sultys
ledas
Paruošimas:
Visus komponentus kartu su ledu supilam į purtyklę(šeikerį) ir energingai suplakam. Nukošiam ir supilam į atšaldytas taures. Patiekdami papuoškite nedideliu apelsino griežinėliu.
Taip jau gražiai susiklostė jog visi Niujorko rajonai turi savo pavadinimo kokteilius. Bronksas čia ne išimtis. Kokteilis pavadintas šio rajono vardu netgi patenka į IBA klasikinių kokteilių sąrašus ir kai kurių miksologijos ekspertų tituluojamas kaip vienas geriausių tarp kokteilių kurių sudėtyje yra vaisių sulčių. Pats kokteilis buvo sukurtas 1906 metais legendinio Niujorko Waldorf-Astoria barmeno Johnnie Solon, kaip teigiama pasivaikščiojimo su sūnumi zoologijos sode metu.
Taip jau gražiai susiklostė jog visi Niujorko rajonai turi savo pavadinimo kokteilius. Bronksas čia ne išimtis. Kokteilis pavadintas šio rajono vardu netgi patenka į IBA klasikinių kokteilių sąrašus ir kai kurių miksologijos ekspertų tituluojamas kaip vienas geriausių tarp kokteilių kurių sudėtyje yra vaisių sulčių. Pats kokteilis buvo sukurtas 1906 metais legendinio Niujorko Waldorf-Astoria barmeno Johnnie Solon, kaip teigiama pasivaikščiojimo su sūnumi zoologijos sode metu.