Kokteilis Buck's fizz

| No comment
    50ml putojantis vynas
    100ml šviežios apelsinų sultys
    apelsino griežinėlis



















          Paruošimas:
  Į atšaldytą taurę supilam apelsinų sultis, paskui putojantį vyną ir lengvai pamaišom. Darant šį kokteilį nepamirškite jog putojantis vynas turi būti šaltas. Patiekiant galima papuošti gabalėliu apelsino.

    Kai kurios iš šio kokteilio variacijų daromos su grenadino sirupu, tačiau į IBA(Tarptautinė Barmenų Asociacija) receptūra jis neįeina. Laikoma jog pirmą kart šis kokteilis buvo paruoštas 1921 metais Londono klube "Buck", paruošė šio klubo barmenas Mr. McGarry. Keturi metai po šio kokteilio atsiradimo Paryžiuje buvo sugalvotas kokteilis Mimosa, kurio receptūrą sudaro tie patys komponentai tik kitomis proporcijomis.