Šios kompanijos gaminamas viskis greitai užkariavo vartotojų širdis. Kompanija tapo pirmoji, kuri viskį pradėjo pilstyti į butelius vietoj tradicinių statinių ir statinaičių. Kompanijos kolekcijoje daugybė apdovanojimų ir premijų - nuo oficialaus karalienės dvaro tiekėjų(1893) vardo iki auksinių medalių Monde Sefection Awards parodose.
Kompanijos gaminamo viskio aukštos kokybės priežastys slypi kruopščiai atrinktose grūdų rūšyse ir vandenyje iš kalnų šaltinio Pitili Bern. Dar vienas iš išskirtinių šio viskio gamybos bruožų, tai lėtas distiliavimas.
Viskiai Dewar's tradiciškai pasižymi salstelėjusiu, švelniu skoniu, kuris savyje tarsi apjungia vanilės, šokolado, viržių medaus, cinamono ir migdolų skonį. Tradicijų, pagarbaus ir rūpestingo požiūrio į viskio gamybą dėka, šiuo metu viskis Dewar's užima ketvirtąją vietą pasauliniame Škotiško viskio reitinge.