1vnt. citrina
75ml. vanduo
cukrus
ledas
Paruošimas:
Gerai nuplaukit vaisius ir aštriu peiliu, be balto minkštimo, plonai nupjaukit žievę. Į nedidelį puodą sudėkite nupjautą žievelę, arbatinį šaukštelį cukraus ir vandenį. Lengvai pamaišydami šildykit ant silpnos ugnies tol kol ištirps cukrus. Ištirpus cukrui nuimkit nuo ugnies ir šaukšteliu į puodo šonus išspauskit žieveles. Uždenkit dangčiu ir padėkit atvėsti, atvėsus išimkit žieveles. Sutrinkit vaisius ir užpilkit paruoštu sirupu. Palikite pastovėti 2-3 valandas. Gerai išspausdami minkštimą, per sietelį nukoškite sultis ir supilkite į aukštą stiklinę su ledo kubeliais. Papuoškite gėrimą apelsino ir citrinų griežinėliais.
gaivieji gėrimai
gaivus
gėrimas
Nealkoholiniai
nealkoholiniai kokteiliai
nealkoholinis
perdaryt
vaisiniai kokteiliai