Kokteilis St. Clement

  2vnt. apelsinai
  1vnt. citrina
  75ml. vanduo
  cukrus
  ledas












          Paruošimas:
  Gerai nuplaukit vaisius ir aštriu peiliu, be balto minkštimo, plonai nupjaukit žievę. Į nedidelį puodą sudėkite nupjautą žievelę, arbatinį šaukštelį cukraus ir vandenį. Lengvai pamaišydami šildykit ant silpnos ugnies tol kol ištirps cukrus. Ištirpus cukrui nuimkit nuo ugnies ir šaukšteliu į puodo šonus išspauskit žieveles. Uždenkit dangčiu ir padėkit atvėsti, atvėsus išimkit žieveles. Sutrinkit vaisius ir užpilkit paruoštu sirupu. Palikite pastovėti 2-3 valandas. Gerai išspausdami minkštimą, per sietelį nukoškite sultis ir supilkite į aukštą stiklinę su ledo kubeliais. Papuoškite gėrimą apelsino ir citrinų griežinėliais.

Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال