400gr. Kalmarų gabaliukai
85gr. Kukurūzų krakmolas
85gr. Kvietiniai miltai
Augalinis aliejus
Malti juodi pipirai
Svogūnų laiškų ryšulėlis
Sojų padažas
Druska
Paruošimas:
85gr. Kukurūzų krakmolas
85gr. Kvietiniai miltai
Augalinis aliejus
Malti juodi pipirai
Svogūnų laiškų ryšulėlis
Sojų padažas
Druska
Paruošimas:
Kalmarų gabaliukus nuplauti ir nuvalyti. Gabaliukus supjaustyti plonomis, ilgomis juostelėmis. Kukurūzų krakmolą sumaišyti su miltais, druska ir pipirais. Paruoštas juosteles apvolioti paruoštame miltų ir krakmolo mišinyje. Puode, su stipriai įkaitintu aliejumi, apkepinkite kalmarus. Kepinti porcijomis po 3 minutes. Išimkite su kiaurasamčiu ir dėkite ant popierinių rankšluosčių. Svogūnų laiškus nuplaukite ir supjaustykite 3-4 centimetrų gabaliukais. Į lėkštes sudėkite kalmarų šiaudelius, šalia supjaustytus svogūnų laiškus ir užpilkite sojų padažu.
jūros gėrybių patiekalai
kalmarai
karšti užkandžiai
kepti kalmarai
lengvas užkandis
užkanda prie alkoholio
Užkandos
užkandžiai