Kalmarų šiaudeliai

  400gr. Kalmarų gabaliukai
  85gr. Kukurūzų krakmolas
  85gr. Kvietiniai miltai
  Augalinis aliejus
  Malti juodi pipirai
  Svogūnų laiškų ryšulėlis
  Sojų padažas
  Druska







          Paruošimas:
  Kalmarų gabaliukus nuplauti ir nuvalyti. Gabaliukus supjaustyti plonomis, ilgomis juostelėmis. Kukurūzų krakmolą sumaišyti su miltais, druska ir pipirais. Paruoštas juosteles apvolioti paruoštame miltų ir krakmolo mišinyje. Puode, su stipriai įkaitintu aliejumi, apkepinkite kalmarus. Kepinti porcijomis po 3 minutes. Išimkite su kiaurasamčiu ir dėkite ant popierinių rankšluosčių. Svogūnų laiškus nuplaukite ir supjaustykite 3-4 centimetrų gabaliukais. Į lėkštes sudėkite kalmarų šiaudelius, šalia supjaustytus svogūnų laiškus ir užpilkite sojų padažu.




Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال