600gr. Bulvės
450gr. Lašišų ir menkių faršas
Malti džiuvėsėliai
Tajų žuvies padažas
Baltojo vyno actas
Čili pipirai
Kiaušinis
Aliejus
Cukrus
Paruošimas:
450gr. Lašišų ir menkių faršas
Malti džiuvėsėliai
Tajų žuvies padažas
Baltojo vyno actas
Čili pipirai
Kiaušinis
Aliejus
Cukrus
Paruošimas:
Nuvalyti ir 20minučių pavirti bulves. Sutrinti bulves ir sumaišyti su žuvies faršu, kiaušiniu ir staliniu šaukštu žuvies padažo. Iš gautos košės suformuoti lazdeles, apvolioti jas maltuose džiuvėsėliuose ir iš visų pusių apkepinti įkaitintame aliejuje. Kepinti 8-10 minučių. Patiekti su padažu atskirose lėkštėse.
Padažas:
Iš dviejų čili pipiriukų pašalinti sėklas ir susmulkinti. Nedideliame puode sumaišyti 3 stalinius šaukštus cukraus, 1 stalinį šaukštą vandens ir 3 stalinius šaukštus acto. Užvirti ir pavirti 2 minutes. Nuimti nuo ugnies, įdėti stalinį šaukštą žuvies padažo, susmulkintus čili pipiriukus ir viską gerai sumaišyti. Gautą padažą supilti į dubenėlį.