Žuvies lazdelės aštriam padaže

  600gr. Bulvės
  450gr. Lašišų ir menkių faršas
  Malti džiuvėsėliai
  Tajų žuvies padažas
  Baltojo vyno actas
  Čili pipirai
  Kiaušinis
  Aliejus
  Cukrus






          Paruošimas:
  Nuvalyti ir 20minučių pavirti bulves. Sutrinti bulves ir sumaišyti su žuvies faršu, kiaušiniu ir staliniu šaukštu žuvies padažo. Iš gautos košės suformuoti lazdeles, apvolioti jas maltuose džiuvėsėliuose ir iš visų pusių apkepinti įkaitintame aliejuje. Kepinti 8-10 minučių. Patiekti su padažu atskirose lėkštėse.

          Padažas:
  Iš dviejų čili pipiriukų pašalinti sėklas ir susmulkinti. Nedideliame puode sumaišyti 3 stalinius šaukštus cukraus, 1 stalinį šaukštą vandens ir 3 stalinius šaukštus acto. Užvirti ir pavirti 2 minutes. Nuimti nuo ugnies, įdėti stalinį šaukštą žuvies padažo, susmulkintus čili pipiriukus ir viską gerai sumaišyti. Gautą padažą supilti į dubenėlį.




Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال