Agurkų valtelės


4 agurkai
2 skiltelės česnako
2 raudonos paprikos
1/3 šaukštelio paprikos miltelių
200gr. varškės
Kalendros ir krapų
Druskos, pipirų

          Paruošimas:
    Agurkus perpjaunam išilgai perpus. Atsargiai išpjaunam minkštimą taip, kad gautųsi „valtelės“. Minkštimą smulkiai supjaustom, česnaką išspaudžiam. Vieną papriką, pašalinus sėklas, supjaustom smulkiais kubeliais. Žalumynus smulkiai sukapojam ir sumaišom su česnakais, paprikos kubeliais, agurkų minkštimu, varške, paprikos milteliais. Pasūdom ir įberiam pipirų. Gauta mase įdarom agurkų „valteles“ ir iš antrosios paprikos juostelių padarom bures. Papuošiam žalumynais ir patiekiam.

Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال