4vnt. apelsinai
1kg. cukraus
9l. virinto vandens
30gr. citrinos rūgšties
Paruošimas:
1kg. cukraus
9l. virinto vandens
30gr. citrinos rūgšties
Paruošimas:
Nuplaunam apelsinus ir supjaustom smulkiais gabaliukais. Supjaustytus apelsinus sumalam mėsmale ir užpylę 3 litrais virinto atšaldyto vandens sumaišom. Paliekam 10 minučių pastovėti. Pastovėjus nukošiam per sietelį, o paskui per 5-6 sluoksniais sulankstytą marlę. Įdedam kilogramą cukraus bei citrinos rūgštį ir viską gerai sumaišom. Pripilam likusius 6 litrus virinto atšaldyto vandens, dar kartą viską gerai pamaišom ir išpylstę į butelius pastatom į šaldytuvą. Palaukiam gerą valandėlę ir galime vartoti.
gaivieji gėrimai
gaivus
gėrimas
kokteiliai
kokteilių receptai
Nealkoholiniai
nealkoholiniai kokteiliai
nealkoholinis