50ml. tamsus romas
75ml. mineralinis
25ml. citrinų sultys
40ml. greipfrutų sultys
4vnt. cukraus
4vnt. kokteilinė vyšnia
Paruošimas:
75ml. mineralinis
25ml. citrinų sultys
40ml. greipfrutų sultys
4vnt. cukraus
4vnt. kokteilinė vyšnia
Paruošimas:
Keturis gabalinio cukraus gabalėlius užpilkite atšaldytu mineraliniu vandeniu ir sumaišykite. Sumaišę supilkite šviežias citrinų sultis, greipfrutų sultis ir romą. Dabar galime paruošti indus kuriuose patieksime savo punšą. Tam nuo vidutinio dydžio greipfruto nupjauname viršūnę ir aštriu šaukšteliu išgramdom vaisiaus minkštimą. Jeigu išeina, pasistenkite atsargiai išgramdyti ir baltąjį vaisiaus apvalkalą, tam kad jo kartumas nepersiduotų gėrimui. Paruošę indus galite supilti gėrimą, įmesti kelis ledo kubelius, papuošti kokteilinėmis vyšniomis ir patiekti.
alkoholiniai gėrimai
alkoholiniai kokteiliai
alkoholinis
gėrimas
kokteiliai
kokteilių receptai
Punšas
Romas