Punšas "Sangrija"

200gr. braškės
150gr. cukranendrių cukrus
500ml. tonikas
350ml. šviesus romas
750ml. raudonas sausas vynas
apelsinas
mandarinas
laimas, citrina

          Paruošimas:
    Supjaustom braškes puselėmis, o citriną, mandariną, apelsiną ir laimą skiltelėmis. Supjaustę viską sudedam į didelį patiekimo indą ir užpilam cukrumi ir romu. Viską sudėjus galima lengvai sutrinti ir sumaišyti. Porai valandų(galima net iki paros) pastatom į šaldytuvą.  Prieš pat vakarėlį išimam iš šaldytuvo, supilam vyną, toniką ir pamaišom. Jei cukrus dar neištirpęs - maišom kol ištirps. Įdedam ledo kubelių ir patiekiam.

Rašyti komentarą

Naujesnė Senesni

نموذج الاتصال