Jautienai:
400 g jautienos, supjaustytos plonais griežinėliais (geriausiai tinka kumpis arba sprandinė)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/2 šaukštelio paprikos miltelių
Žiupsnelis česnako miltelių arba 1 smulkinta česnako skiltelė
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/2 šaukštelio paprikos miltelių
Žiupsnelis česnako miltelių arba 1 smulkinta česnako skiltelė
Suktiniui:
2-4 dideli tortilijos lakštai
Keletas gruzdintų bulvyčių
Smulkintas šviežias agurkas
Smulkintas pomidoras
Salotų lapai
Padažas (jogurtinis, česnakinis, ar majonezo-kečupo padažas)
2. Paruoškite daržoves. Supjaustykite daržoves ir paruoškite padažą.
3. Surinkite suktinuką. Pašildykite tortilijos lakštus. Ant jų dėkite salotų lapus, keptą jautieną, pomidorus, agurkus ir gruzdintas bulvytes. Užpilkite padažu.
4. Suformuokite suktinuką. Tvirtai susukite tortilijos lakštą ir įpjaukite per pusę.
Keletas gruzdintų bulvyčių
Smulkintas šviežias agurkas
Smulkintas pomidoras
Salotų lapai
Padažas (jogurtinis, česnakinis, ar majonezo-kečupo padažas)
Gaminimas:
1. Paruoškite jautieną. Sumaišykite jautienos gabaliukus su aliejumi, druska, pipirais, paprika ir česnako milteliais. Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galite tai padaryti ir orkaitėje.2. Paruoškite daržoves. Supjaustykite daržoves ir paruoškite padažą.
3. Surinkite suktinuką. Pašildykite tortilijos lakštus. Ant jų dėkite salotų lapus, keptą jautieną, pomidorus, agurkus ir gruzdintas bulvytes. Užpilkite padažu.
4. Suformuokite suktinuką. Tvirtai susukite tortilijos lakštą ir įpjaukite per pusę.
Skanaus! Galite varijuoti su daržovėmis ar padažais, pagal tai ką turite ar ką labiau mėgstate.