Pomegranate Punch: antioksidantų užtaisas
300 ml šviežiai spaustų granatų sulčių
150 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių
50 ml šviežiai spaustų laimo sulčių
30 ml medaus arba agavos sirupo
1 arb. š. tarkuoto šviežio imbiero
½ arb. š. ciberžolės miltelių (arba 1 cm šviežios ciberžolės šaknies)
Žiupsnelis kajeno pipirų arba juodųjų pipirų (aktyvuoja ciberžolę)
300–400 ml gazuoto vandens arba kokosų vandens
Sauja šviežių mėtų lapelių
Daug ledo
Papuošimui granatų sėklos, apelsino griežinėlis, mėtų šakelė
300 ml šviežiai spaustų granatų sulčių
150 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių
50 ml šviežiai spaustų laimo sulčių
30 ml medaus arba agavos sirupo
1 arb. š. tarkuoto šviežio imbiero
½ arb. š. ciberžolės miltelių (arba 1 cm šviežios ciberžolės šaknies)
Žiupsnelis kajeno pipirų arba juodųjų pipirų (aktyvuoja ciberžolę)
300–400 ml gazuoto vandens arba kokosų vandens
Sauja šviežių mėtų lapelių
Daug ledo
Papuošimui granatų sėklos, apelsino griežinėlis, mėtų šakelė
Dideliame ąsotyje arba punšo dubenyje išmaišykite granatų, apelsinų ir laimo sultis. Įdėkite medų arba agavų sirupą, imbierą, ciberžolę ir pipirus, viską gerai išmaišykite, kol medus ištirps. Įdėkite mėtų lapelius ir švelniai paspauskite šaukštu, kad išsiskirtų aromatas. Užpilkite gazuotu vandeniu ir įdėkite daug ledo. Patiekite aukštose taurėse su papildomais ledo kubeliais ir gausiai pabarstykite granatų sėklomis.
Ryškiai rubininis, gaivus, švelniai saldžiarūgštis su lengva imbiero kibirkštėle. Primena suaugusią, sveikesnę sangriją be alkoholio. Lengvai geriamas, bet labai sotus ir žvalinantis. Nauda organizmui:
Ciberžolė + pipirai – priešuždegiminis efektas
Imbieras – virškinimui ir imunitetui
Vitaminas C iš apelsinų ir laimo – odai ir energijai
Tik ~80 kcal vienai stiklinei
antioksidantai
ciberžolė
detoksas
Energija
granatų punšas
imbieras
imunitetas
Sveikatinantys
vitaminai
