400ml. Sausas raudonas vynas
50gr. Cukranendrių cukrus
3vnt. Gvazdikėliai
1vnt. Cinamono lazdelė
2vnt. Žvaigždanyžiai
1vnt. Apelsinas
1vnt. Citrina
Paruošimas:
Supilame vyną į puodą, sudedam prieskonius ir skiltelėmis supjaustytus vaisius. Šildome lėta ugnimi 4-7 minutes neleisdami užvirti. Patiekiant taurę papuošiam citrinos griežinėliu ir cinamono lazdele.
50gr. Cukranendrių cukrus
3vnt. Gvazdikėliai
1vnt. Cinamono lazdelė
2vnt. Žvaigždanyžiai
1vnt. Apelsinas
1vnt. Citrina
Paruošimas:
Supilame vyną į puodą, sudedam prieskonius ir skiltelėmis supjaustytus vaisius. Šildome lėta ugnimi 4-7 minutes neleisdami užvirti. Patiekiant taurę papuošiam citrinos griežinėliu ir cinamono lazdele.