50ml. kokoso pienas
3vnt. gvazdikėlis
3vnt. kadagio uogos
6vnt. žaliasis kardamonas
4vnt. juodieji pipirai
1vnt. cinamono lazdelė
cukrus
ledas
Paruošimas:
Kadagio uogas ir kardamoną sutrinam, pridedam gvazdikėlius, pipirus, cinamoną, 4 gabaliukus gabalinio cukraus ir uždedam indą ant mažos ugnies(stipresniam prieskonių aromatui gauti). Įpilam 175ml. vandens ir užverdam, verdam apie 10 minučių arba kol liks 30-45ml. verdamo sirupo. Gautą sirupą atšaldom. Atšalus supilam pieną bei kokoso pieną ir maišytuvu sumaišom iki vientisos masės. Nukošiam per sietelį į taurę ir pridedam kelis ledo kubelius. Patiekiant galim papuošti cinamono lazdele, griežinėliu laimo ar kokteiline vyšnia.