Bandrek

| No comment
  75ml. pienas
  50ml. kokoso pienas
  3vnt. gvazdikėlis
  3vnt. kadagio uogos
  6vnt. žaliasis kardamonas
  4vnt. juodieji pipirai
  1vnt. cinamono lazdelė
  cukrus
  ledas









          Paruošimas:
  Kadagio uogas ir kardamoną sutrinam, pridedam gvazdikėlius, pipirus, cinamoną, 4 gabaliukus gabalinio cukraus ir uždedam indą ant mažos ugnies(stipresniam prieskonių aromatui gauti). Įpilam 175ml. vandens ir užverdam, verdam apie 10 minučių arba kol liks 30-45ml. verdamo sirupo. Gautą sirupą atšaldom. Atšalus supilam pieną bei kokoso pieną ir maišytuvu sumaišom iki vientisos masės. Nukošiam per sietelį į taurę ir pridedam kelis ledo kubelius. Patiekiant galim papuošti cinamono lazdele, griežinėliu laimo ar kokteiline vyšnia.