Georgia and Ginger

| No comment
  500gr. konservuoti persikai
  750ml. stipri kava
  120ml. grietinėlė
  rudas cukrus
  cinamonas
  imbieras











          Paruošimas:
  Išimkite persikus iš sirupo. Elektriniame plaktuve sumaišykite persikus ir pusę kavos. Suplakite grietinėlę. Į nedidelį puodą supilkite 250ml. vandens, pusantro šaukštelio rudo cukraus, ketvirtadalį šaukštelio cinamono, žiupsnelį imbiero ir nuo persikų likusį sirupą. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir palaukite kol užvirs. Užvirus, virkite ant silpnos ugnies lygiai minutę. Po minutės išjunkite ir sudėkite plaktuvu sumaltą persikų piurė bei likusią kavą. Viską gerai pamaišykite. Patiekiant papuošiame plakta grietinėle ir apelsino žievele.