50ml. tekila (silver)
70ml. pomidorų sultys
30ml. šviežios apelsinų sultys
10ml. šviežios laimo sultys
arbt./škšt. šviežio medaus
1/2 smulkiai pjaustytas svogūnas
nedidelė skiltelė raudonojo čili pipiriuko
šlakelis vorčesterio padažo
druska
ledas
Paruošimas:
70ml. pomidorų sultys
30ml. šviežios apelsinų sultys
10ml. šviežios laimo sultys
arbt./škšt. šviežio medaus
1/2 smulkiai pjaustytas svogūnas
nedidelė skiltelė raudonojo čili pipiriuko
šlakelis vorčesterio padažo
druska
ledas
Paruošimas:
Pusę vidutinės svogūno galvutės supjaustome smulkiais gabalėliais, nedidelę raudonojo čili pipiriuko skiltelę taip pat supjaustome smulkiais gabalėliais. Į purtyklę(šeikerį) sudedam visus komponentus ir energingai sukratom. Highball tipo taurę užpildom ledu ir nukošiam į ją visą purtyklės turinį. Papuošiam skiltele laimo ir patiekiame.